Diensten

U kunt bij mij terecht voor de volgende diensten:

 

Algemene vertalingen Nederlands-Engels en Engels-Nederlands:

Vertalingen van Nederlandstalige algemene teksten naar het Engels en van Engelstalige algemene teksten naar het Nederlands. Denk bijvoorbeeld aan een vertaling van een brief, een zakelijk document, een website, een folder of een artikel.

 

Juridische vertalingen Nederlands-Engels en Engels-Nederlands:

Juridische vertalingen van Nederlandstalige juridische documenten naar het Engels en van Engelstalige juridische documenten naar het Nederlands. Denk bijvoorbeeld aan een vertaling van een processtuk, juridische correspondentie, contract/overeenkomst, algemene voorwaarden, statuten of een akte. 

 

Beëdigde vertalingen Nederlands-Engels en Engels-Nederlands:

Beëdigde vertalingen van Nederlandstalige documenten naar het Engels en Engelstalige documenten naar het Nederlands. Denk bijvoorbeeld aan een diploma, een uittreksel, een getuigschrift, een cijferlijst of een akte.  

 

Juridisch advies:

Juridisch advies bij juridische vragen of conflicten. Denk aan het opstellen van een aansprakelijkstelling, bezwaarschrift, algemene voorwaarden, controleren van (beëindigings)overeenkomsten of de uitleg van wetsartikelen.

 

Tarieven op aanvraag.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Minimumtarief bij alle opdrachten: €35,-. Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW (21%). Ook voor spoedopdrachten tijdens de avonduren en in het weekend kunt u bij mij terecht. Hiervoor geldt een toeslag van 25%. Op al deze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.